Think Before You Post

La Llei de Fubini diu

  1. Inicialment, la gent fa servir la tecnologia per fer el què fa sempre, però més ràpid.
  2. Llavors, gradualment comença a fer servir la tecnologia per fer coses noves.
  3. Les coses noves canvien la manera de viure i la manera de treballar.
  4. Aquestes noves maneres de fer canvien la societat… i ens porten nous canvis tecnològics.

En una comunitat tan gran com la que representa un centre escolar en vivim de tots colors pel què fa a la relació entre iguals. La nostra tasca molts cops es centra en buscar i trobar noves maneres per treballar i solucionar vells problemes. Les dificultats de relació, l’acceptació d’un mateix amb les pròpies limitacions, la superació de la frustració… sense haver de projectar-ho sobre els companys.

Download link

Aquest vídeo que he trobat em sembla molt exemplificador d’aquesta problemàtica, un bon punt de partida per a la reflexió dels que se senten immunes enfront l’anonimat que representa Internet, i actuen sense pensar en les conseqüències dels seus actes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *