La matança del porc era, fins fa pocs anys, una de les activitats més tradicionals de les nostres famílies que vivien a pagès. A cada casa, durant els mesos de gener i febrer, es matava el porc per tal d’ajudar a la migrada economia familiar i poder omplir el rebost amb carn per a tot l’any. Del porc se n’aprofitava tot; des dels peus fins a les orelles. Malauradament, aquesta activitat ha anat quedant relegada i exclusiva dels carnissers i avui en dia és molt poca la mainada que té accés a veure com es pastava, s’embotia i es feia la cuita dels embotits. Aquesta setmana, els nostres alumnes han participat activament en el procés de fer botifarres amb l’ajuda de dos carnissers professionals. Tots han pogut pastar i embotar botifarres picants, d’ou i de fetge.
Una activitat 100% competencial. Aquí us deixem algunes imatges del taller.
LA IMATGE DEL MES
DOCUMENTS
BUTLLETINS 2016-2017
Setembre Octubre Novembre Desembre Gener LA NORMATIVA D'ESCOLA 2016-17 Butlletí de la normativa d'escola 2016-17 AMPA Butlletí de tardor PREMSA Setmanari l'Empordà Setmanari l'Empordà, data 3/5/16 CALENDARI ESCOLAR 2016-2017 Calendari escolar 2016-17MENJADOR
Menú Tardor-Hivern 2016 Pla de Funcionament de Menjador 2014-2015
POWER POINT SISÈ CURS 2015-16
Final de curs de sisè
PREINSCRIPCIÓ CURS 2016-17
Tríptic informatiu de la Preinscripció Curs 2016-17
DOSSIERS DE REFORÇ DEPARTAMENT ESTIU 2016
Llengua castellana
Llengua catalana
Matemàtiques