OLIS AROMÀTICS

El divendres passat, els alumnes de Cicle Superior, vàrem fer olis aromàtics com a cloenda de les activitats que durant tot l’any hem desenvolupat amb el projecte de l’Oli i l’Olivera. Olis de romaní, de farigola, de llorer, d’alfàbrega, d’orenga, de fonoll, de llimona, picant, als cinc aromes… Després d’haver-los preparat els vàrem complementar amb espècies (sal, pebre negre, alls, bitxos) per potenciar el gust de l’oli.
També vàrem fer algunes combinacions de diferents productes per aconseguir olis diferents.
Finalment, els alumnes d’infantil també ens varen venir a ajudar per tal de poder compartir l’experiència.
Ara caldrà deixar-los macerar per tal de poguer-los consumir més endavant.

Aquest article ha estat publicat en Experimentació, Medi natural, social i cultural. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *