Taller sobre l’etiquetatge

El 18 de febrer va vindre la Camina Parrilla, la farmacèutica del poble, a fer una conferència sobre l’alimentació als nens i nenes de sisè.

Primer, va parlar del contingut dels aliments, és a dir, les vitamines, els hidrats de carboni, els minerals, etc. Després, va ensenyar-los la piràmide alimentària: quins aliments havíem de menjar diàriament, com les verdures, la pasta, els llegums, i quins aliments havíem de menjar amb poca freqüència, com els pastissos, els caramels, etc; i la importància que té fer esport cada dia. Seguidament, ens va mostrar famílies de diferents països del món i els hàbits de menjar que tenien i de quina manera s’alimentaven. A continuació, ens va ensenyar etiquetes de productes alimentaris i com comparar altres aliments i escollir el més idoni. Després, vam veure com podíem saber la qualitat de l’ou, com tractaven les gallines, en quin entorn havien estat i els aliments que els hi donaven. Finalment, ens va fer una sèrie d’activitats relacionades amb el que havíem après sobre la qualitat del producte.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *