Taller d’esmorzar saludable

El 24 de febrer els alumnes de quart vam realitzar un taller amb la Carme (farmacèutica del poble) sobre els esmorzars saludables.

La Carme ens va explicar, a través de diverses diapositives, les propietats d’alguns aliments i vam realitzar a continuació un esmorzar equilibrat amb una llesca amb oli i sal, acompanyat d’ametlles i/o avellanes i un got de llet amb cacao. També vam observar els hàbits alimentaris de diferents països i vam poder comprovar com no sempre qui més gasta en menjar és qui millor s’alimenta. Abans de sortir al pati, vam exprimir les taronges del mas de l’Antonieta i ens vam beure un suc deliciós.

Gràcies a aquest taller hem après que és molt important esmorzar sa i equilibrat, tant quan ens llevem com a mig matí, per tenir energia.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *