DE COLÒNIES A BARCELONA…

El dijous 18 de maig del 2012 vam anar de colònies a Barcelona. El primer que vam fer va ser anar al CosmoCaixa, allà vam fer una activitat sobre la llum i el color. Abans d’anar al taller, vam visitar la planta -5 on hi havia l’exposició temporal que era de tecnologia, el bosc inundat, la sala de la matèria i el mur geològic. El taller de llum i colors va consistir en fer experiments amb rajos de llum , si la llum es creuava amb miralls, si la llum era recta, després vam jugar amb miralls. Vam aprendre els colors principals per formar tots els colors. També vam aprendre com hi veien els animals del món. Els de Cicle Superior van fer un taller de l’electricitat. Més tard vam dinar i jugar una mica i ens van deixar lliure per la planta -5. Al cap d’una estona vam anar a la Sagrada Família. Una guia ens va explicar les façanes que va crear Gaudí, a dins hi havia un bosc amb arbres i fulles. Ens va agradar molt. Al cap d’una hora vam anar a l’alberg. Després vam sopar a l’alberg i més tard vam fer festetes i vam jugar fins a la una de la matinada.
L’endemà vam esmorzar, després vam pujar a l’habitació a buscar els diners per si ens volíem comprar alguna cosa. Amb l’autocar de Mario, vam anar al Camp Nou. Allà ens van separar en dos grups, quan ens va tocar a nosaltres vam anar cap al museu a on tenien les copes guanyades. Ens van ensenyar les pilotes d’ or de Messi etc.
Més tard vam anar a la sala dels patrocinadors i a la sala de premsa, allà ens van fer una foto. A l’acabar de veure-ho vam sortir al camp, allà ens van fer cantar l’ himne del Barça. Vam veure els vestidors de l’ equip contrari i a on fan les retransmissions. Al acabar ens van deixar lliure pel museu. Quan vam sortir vam comprar “gominoles” i records. Al cap d’una estona vam tornar a l’Alberg Pere Tarrés per anar a dinar. Després de dinar vam jugar a un parc mentre esperàvem l’autocar. A Agramunt vam parar a berenar. Després vam tornar agafar l’autocar i vam mirar una pel•lícula molt graciosa. Finalment vam arribar a Llavorsí i vam veure els pares que ja ens esperaven per marxar cap a casa. Ens ho vam passar molt bé i han estat molt divertides. Ja volem tornar-hi!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *