SORTIDA A ESTERRI D’ÀNEU

El divendres 13 d’ abril, vam sortir del col·legi per anar a Esterri d’ Àneu. Quan vam arribar, vam anar cap al Camp d’ Aprenentatge. Allà ens van explicar que faríem i també ens van separar els de cicle mitjà i superior dels d’Infantil i primer i segon. Els de Cicle Inicial van fer dos grups: els de 1r i de 2n. Els de primer van buscar animals al paper, després els hi van ensenyar als de segon, al cap d’ una estona els van donar un premi. L’Esther que estava amb els de de mitjà i superior ens va ensenyar com funcionava un GPS, després vam començar a caminar, vam travessar la carretera i vam pujar una muntanya. A dalt ens va explicar que a la comtessa Caterina Albert la cosa que li agradava més d’aquell lloc i ho havíem de descobrir amb un quadernet, una brúixola, un mapa i el GPS . En aquella excursioneta vam fer matemàtiques, orientació, gimnàstica i medi. Quan vam trobar totes les pistes vam saber que el que li agradava més era el paisatge. A l’acabar vam anar a l’ Ecomuseu i ens van ensenyar coses antigues. Més tard vam dinar i jugar. A la tarda vam veure la biblioteca nova i l’ exposició Segueix la pista de l’ ós. Allà vam veure un ós hivernant de plàstic i la Melània ens va fer preguntes d’ un joc. A les 16:30 més o menys vam tornar cap a casa.
Júlia i Loida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *