UNA EXCURSIÓ MOLT EMOCIONANT A LLEIDA

El dia 20.03.2012, al matí, vam anar a la Seu Vella o catedral. Allà ens van ensenyar dues maquetes de la Seu Vella. A dintre de la Seu Vella hi havia: pintures, el claustre, els finestrals, gargoles i al davant de la porta miralls. En aquella època en lloc de maons hi havia pedres de sorra, que les feien els picapedrers, cada un d’ells feia una signatura diferent.
Al segle XVIII, un grup de militars van ocupar tot el claustre de la Seu Vella. Després de que una guia ens expliqués i ens ensenyés a Cicle Mitjà, una part de la Seu Vella vam anar a dinar al parc del Turó de la Seu Vella.
A la tarda vam anar a veure una obra de teatre que es deia El flautista d’Hamelín. Els personatges de l’obra eren: un músic, una alcadessa, la filla de l’alcaldessa, un secretari i quatre rates, el Rambo, la Cuqui,…. `
Per acabar vam tornar cadascú als nostre pobles amb autobús.

Laia Casas Navas 4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *