Robòtica al Bisbat!

Aquest any en el Bisbat ens hem iniciat amb el tema de la Robòtica.

Hem realitzat uns tallers partint de continguts de les àrees de matemàtiques (els canvis d’escala, la construcció de polígons regulars) i de l’àrea de medi (els animals). No només hem treballat aquests continguts sinó que també hem potenciat el seu pensament computacional, hem treballat la seqüenciació de les instruccions, la situació en l’espai, les equivalències, el mètode assaig-error… i un munt de coses més!

Cal afegir que els nens han estat molt motivats i han gaudit molt amb les Bee-Bot i els Pro-Bot.

Estem molt agraïts al centre de recursos ja que gràcies a haver realitzat un curs amb ells ens han deixat aquests robots per poder anar introduint noves metodologies a l’escola. També agraïm a les famílies de l’escola que ens han deixat el material extra per poder dur a terme els tallers.

probot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *