Balada del retorn

El pasat dia 1 de Juny els alumnes de sisé van pujar a l’escenari de l’auditori de Vilafranca juntament amb tres escoles més per tal d’interpretar la cantata ” Balada del retorn ”

L’argument de l’obra explica la història d’una família que s’ha d’exiliar per culpa de la guerra i de com s’adapten en una nova terra. La música mostra les influències de la cançons tradicionals catalanes barrejats amb els ritmes típics d’Amèrica del Sud com la salsa.
El concert va ser dirigit per Pep Prats i Elisenda Carrasco i comptaven amb un conjunt d’instrumentistes i solistes professionals.
En definitiva, una vivència en directe i compartida amb els nois i noies de les altres escoles de Vilafranca. Una experiència única i inoblidable.

EL CARNAVAL A L’ESCOLA. ANEM DE RUA

El divendres 12 vam celebrar el Carnaval a l’escola!  De gresca, disbauixa i alegria vam omplir els carrers propers a l’escola, això si, tots ben disfressats!  Enguany vam triar com a centre d’interès els contes populars!  Voleu veure que “guapos” anàvem?

Model d’escorça de la Terra. Tectònica de plaques

Els alumnes de sisè hem realitzat amb plastilina un model de l’escorça de la terra, on ens podem fer una idea de la seva dinàmica i entendre, con el nostre planeta ha evolucionat des de l’originari pangea fins la distribució de continents que coneixem actualment.

Aprendre el nom de les plaques tectòniques, veure quin continent allotgen, estudiar les dorsals i les zones de subducció, veure con en aquestes zones es donen forts terratrèmols i activitat volcànica important.