XIX Marató Escolar


Aquest matí 40 nens i nenes de 3r, 4t, 5è i 6è de l’escola han participat de la XIX Marató escolar. Aquesta és una activitat lúdica que es realitza conjuntament amb la Mitjà Marató “Ciutat de Mataró”. Així doncs el color taronja de l’Angeleta Ferrer i els molinets s’han unit a la riuada de 1300 escolars de la ciutat que han recorregut, en un matí gèlid, els tres quilometres de recorregut d’aquesta activitat atlètica…
Els nois, i noies, nens i nenes han enfilat el camí de la geganta poc més tard de les 10 del matí, i han fet el recorregut pels carrers de la ciutat per acabar poca estona més tard a l’entrada del parc. Amb els primers atletes que arribaven a la meta ja han aparegut les primeres samarretes taronges “Salvem l’escola Angeleta Ferrer”. Cal felicitar a tots els alumnes que hi ha participat i us animem a que comenceu a pensa ja en la XX edició que es farà el 2013!

Si voleu més informació podeu mirar aquests enllaços:
Marató
Mitja Marató
Mitja Marató “Ciutat de Mataró”

també podeu trobar notícies sobre l’activitat a:

la web Maresmesport.cat
Per cert, si teniu fotos i ens les feu arribar les publicarem al blog!

Aquest article ha estat publicat en Atletisme, Esport, Esport d'oci. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *