SANT JORDI 2010

Els nens i nenes de P3 hem treballat la diada de Sant Jordi, durant tot el dia hem dut a terme diferents activitats, primer hem anat a la sala de psico, i tots els nens d’ infantil hem sabut quins han sigut els finalistes dels jocs florals d’aquest any, han sortit quatre de cada classe i ens han donat un diploma de record, després d’esmorzar hem sortit a l’entrada i hem triat un conte, cada nen ha agafat el que li ha agradat més.

A la tarda hem anat al pati dels grans i hem gaudit de l’obra de teatre que han fet els nens grans, després ens han comunicat qui ha sigut el guanyador de cada curs, ha sigut sorpresa perquè ningú ho sabia.

Durant tota la setmana hem fet el mural de Sant Jordi tots els nens d’infantil, tambè hem fet un racó on hem dibuixat el Drac i tambè hem fet la rosa per les mames.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *