El nostre hort!

Els nois i noies de 4rt A hem estat treballant l’hort de l’escola, hem plantat verdures i fruites, i d’en mica en mica hem anat veient com creixia tot! Mireu bé les fotos i no us perdeu cap detall!

Tutoria

Aquestes imatges corresponen a una assamblea a l’hora de tutoria. Aquí concretament van treballar frases cèlebres…i van treure molt de  profit.

Els nens i nenes de tercer

Aquest curs 2.009-2.010 els nens i nenes de tercer A hem fet moltes activitats. Hem fet treballs com : l’arbre genealògic, murals dels animals, el projecte de l’aigua etc..

També hem fet tallers a l’escola com el de l’espai preventiu noa. Van venir uns nois molt simpàtics i a partir d’un conte vam parlar d’un tema molt important: la igualtat entre els homes i dones.

Vam fer una classe pràctica sobre els instruments de mesura. Ens vam pesar, ens vam mseurar, vam mesurar la classe amb la roda mètrica. Va ser molt xulooooooo !!!!

Colònies 4rt

Els nois i noies de 4rt hem anat de colònies. Ens ho hem passat mooolt bé! També hem gaudit de la natura i hem ajudat a en Perot a recuperar les seves terres de mans de l’indesitjable francés!

Que gaudiu amb les fotos!

SORTIDA A CIM D’ÀLIGUES

En aquest últim trimestre els alumnes de tercer vam anar al Cim d’Àligues.
Vam veure moltes classes d’ocells (àligues, voltors, rapinyaires,…).
Ho vam passar molt bé i el que més ens va agradar va ser la sessió de vol.Vam ser allà on van veure els ocells de més a prop.

Després vam anar a dinar i a jugar al Parc de Can Mercader. Vam gaudir moltíiiiiissim.

Hem anat a Mercabarna!

Al segon trimestre hem fet una sortida molt nutritiva! Hem anat a conéixer el gran mercat de Barcelona. Ens han ensenyat un munt de fruites exòtiques i verdures desconegudes, per la nostra vista i sobretot pel nostre gust!! Ha estat una experiència molt interessant i hem après molt. Us la recomanem!

Que us vagi de gust!

VISITEM L’AJUNTAMENT!!!

Els nens i nenes de tercer hem fet una visita a l’Ajuntament de Viladecans.

Primer, a classe vam fer la preparació de la visita. Vam fer un dossier i vam preparar les preguntes que ens van semblar més interessants.

Quan vam anar a l’Ajuntament, vam visitar totes les dependències i el senyor Alcalde ens va rebre. Li vam totes les preguntes.
També vam visitar la Torre del Baró i vam esmorzar al Parc dels Ocellets.

Ens va agradar molt.

Tallers!!!

Ja hi tornem a ser! Aquest any tornarem a fer tallers, però amb una ambientació diferent, només alguns clar! El tema triat és Grècia i Roma. Així doncs als tallers farem diverses activitats com un mossaic, un discòvol, amfores…

Esperem que gaudiu molt de les activitats!!!