Sortida Mines de Gavà

El passat dia 2 de juny els nens i nenes de CI van anar de visita a les mines prehistòriques de Gavà. Allà van veure la manera de viure i els costums dels homes i dones prehistòrics. També van realitzar un taller de ceràmica on van elaborar recipients amb els materials amb què ho feien els homes prehistòrics.

Sant Jordi 2009-2010

El dia 23 d’Abril es va celebrar Sant Jordi a l’escola fent punts de llibre i roses durant el matí i també llegint els treballs dels nens i nenes finalistes als companys. Aquí teniu als finalistes de 1r i 2n. Però no penseu que només ells van rebre diploma… Totes les classes en van rebre ja que tothom va treballar molt bé fent els escrits de Sant jordi. Felicitats a Tothom!!

Fem les mesures!

Els nens i nenes de 2n B després de mesurar-nos les hem creat amb paper i les hem enganxat al mural de l’evolució de l’home per comparar-nos amb els homes primitius

ENS MESUREM

Els nens i nenes de 2n B hem descobert moltes coses de la prehistòria. Hem esbrinat quan mesuraven els homes prehistòrics, i ho hem comparat amb les nostres mesures. Aquí podeu veure com ens hem mesurat amb cintes mètriques.