SORTIDA AL CIRC CRIC

Els nens i nenes de cicle Inicial , HEM ANAT AL CIRC!!!!!!!!
No us podeu imaginar com de bé ens ho hem arribat a passar.

Només arribar ens van classificar per grups : granotes, gripaus, vaques i cavalls. Vam enfilar camí cap al CIRC i, a l’explanada, ens va rebre una ORQUESTRA!!!!

Després d’esmorzar, ballar i jugar fins a l’extenuació vam veure un primer espectacle a la “CARPA PETITA” per anar obrint boca; però el millor de tot estava per arribar: pallassos, malabaristes, trapezistes… Tota la fantasia imaginable i inimaginable que ofereix el mon del circ ens esperava sota la “GRAN CARPA”.

Bufa, bufa i rebufa!!!! Quantes emocions, menys mal que les mares ens sabem cuidar d’allò més bé i van preparar bones carmanyoles per poder reposar les forces: quins entrepans, quines truites, quines llenties!!!!!

Ara estem desitjant que arribin les colònies.Fer l'ullet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *