EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA (8)

La Sílvia de la classe de la Tortuga Marina i la Montsant de la classe de la Tortuga Pepa han estat les protagonistes d’aquesta setmana.
Hem pogut conèixer una mica més la seva família gràcies a les fotos que ens han portat i també hem conegut què és el que més els agrada.
Els pares de la Sílvia ens han visitat avui a la classe i ens han preparat una sèrie d’activitats. En primer lloc, hem construït unes maraques amb ampolles de plàstic, lacasitos i les hem decorat amb gomets. Després ens han explicat el conte “La rateta que escombrava l’escaleta”. La Sílvia s’ha disfressat de rateta i ha col·laborat en l’explicació de la història. Gràcies a les maraques construïdes amb anterioritat hem pogut celebrar el final feliç del conte i tots junts hem cantat i ballat algunes cançons. Els pares de la Sílvia i la Sílvia han regalat a cada nena un llacet i a cada nen un corbatí. A més a més, la mare de la Sílvia ens ha maquillat tot convertint-nos en ratetes i gatets. Finalment, ens han regalat unes màscares dels animals de la història per poder-les pintar i emportar-nos-les a casa.
Els pares de la Montsant i la seva germana ens han visitat avui a la classe i ens han preparat una manualitat per fer ja que a la Montsant li agrada molt fer-ne. Ens han ensenyat un vídeo sobre com fer una marieta amb plastilina de diferents colors i després ho hem dut a terme.
Moltes gràcies a ambdues famílies per la vostra col·laboració. Ens ho hem passat molt bé!

Aquest article ha estat publicat en Curs 2015-2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *