EL RESPECTE PEL MEDI AMBIENT, UN VALOR AFEGIT

Des de sempre l’escola ha estat un espai de comunicació important, i per aquesta raó s’ha aprofitat per desenvolupar-hi tot tipus d’idees, valors o projectes. Nosaltres, com a educadors hem de saber destriar aquells que ens pertoquen més directament.

A l’hora d’aquesta tria de valors , el nostre centre continua optant per transmetre el valor i l’estimació pel medi ambient. Mitjançant tallers, xerrades, experiments, intercanvis… volem que els nens i nenes d’avui prenguin consciència que les seves actuacions per millorar el medi seran importants en un futur pròxim.

Els darrers cursos hem parlat i actuat sobre com reduir els residus generats i del consum i estalvi de l’aigua. Aquest curs ho farem sobre el compostatge, un tema lligat directament a la terra.

A l’editorial de la revista dia de la Terra, Josep Puig ens recorda la importància de les nostres actuacions. Afirma que ” dipositem un vot en cada acció que fem” i ens recorda que el benestar de les societats humanes depèn de la salut dels sistemes naturals.

Nosaltres ho compartim!

BEN AVIAT TROBAREU LES ACTIVITATS PLANIFICADES I LA SEVA TEMPORITZACIÓ EN AQUEST MATEIX BLOC.Entreu-hi!

Deixa un comentari