Avaluació

Avaluació

És imprescindible que tingueu un correu del gmail per poder treballar. Si és vàlid el correu de l’any passat no cal que feu res. Si sou nous/ves a l’institut o heu canviat de correu m’envieu un missatge a santijoanot@gmail.com amb el vostre nom i el vostre grup (4B o 4C). Progressivament anirem incorporant el moodle a la nostra feina i ja us informaré dels passos que s’han de fer.

Avaluarem d’acord amb les feines (redaccions i exercicis) i les proves (2-3 al llarg de l’avaluació).

Les feines que s’han de presentar estan en blau i negreta a la primera columna i les proves en verd a la tercera. Les feines s’ha de presentar fins dissabte de la setmana en què estan programades i les proves s’han de fer el dia que estan assenyalades. Els exercicis no s’han de presentar, els avaluaré preguntant a classe (qui no els tingui fets tindrà un 0)i amb la prova.

La meitat de la nota correspon a la mitjana de les feines (si una feina no es presenta la nota és un 0, només es pot presentar una feina fora de temps amb l’autorització prèvia del professor). I l’altra meitat a la  mitjana de les proves (si no et presentes a una prova la nota és un 0 i només es pot fer la prova un altre dia si es justifica l’absència amb un certificat mèdic).

La fitxa de notes s’ha de portar al dia.

La forma de treball normal serà mitjançant el gogledocs on haureu  de crear els tres documents que heu de fer al llarg del primer trimestre amb el nom següent:

  • 4C Dietari 1 (nom cognom) A l’interior del document heu de posar com a títol. Dietari Un tros de cel i com a subtítols una entrada per cada dia que llegiu seguint l’esquema: dia XX de mes (capítols xxxx) i a continuaciói un resum dels cap´tols que hagueu llegit aquell dia.

  • 4C Literatura 1 (nom cognom). A l’interior del document com a títol heu de posar Literatura i a continuació segui l’esquema de l’explicació a classe.

  • 4C notes 1 (nom cognom). A dintre del document copieu la part en negra del document que trobareu seguint aquest enllaç.

Si algú no té ordinador a casa o té dificultats serioses per fer la feina informàticament la pot presentar a mà. (També hi ha l’opció de fer els exercicis al llibre digital)

Els qui optin per aquesta via abans del 20 de setembre m’han de presentar un dossier de plàstic obert per dues cares amb una portada on hi hagi el títol (Dossier de Llengua catalana), el vostre nom, el grup i consti també “1ª avaluació”.

 

Ortografia

En les preguntes de les proves es descomptarà 0,2 punts per falta.

En el vostres treballs 0,5 punts per falta.

La nota no pot ser mai negativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *