Fem d’actors!

El conte que ens ha proposat la iaia Carmeta aquesta setmana és el de Hansel i Gretel. L’hem vist en video i l’hem representat vestits amb les disfresses! Per una estona ens hem sentit com uns autèntics actors i actrius de teatre. També per ambientar-nos hem construït els decorats del conte amb els matalassos del gimnàs. Ens ho hem passat d’allò més bé!

Hem menjat un gelat… mmm!!

La iaia Carmeta ens ha agraït la feina feta aquests dies i ens ha dit que podíem sortir a buscar un gelat i menjar-nos-el a la plaça del centre!! N’hi havia de xocolata, llimona i maduixa, hem pogut triar! Eren boníssims! Després hem jugat una bona estona tots junts a les estructures. Ens ho hem passat d’allò més bé!

Fem teatre!

Aquesta setmana vam trobar pel pati el conte de “La rateta que escombrava l’escaleta”. Ens hem dividit en dos grups i amb l’ajuda de la Laura i del Jordi hem fet unes representacions. Ens ha agradat molt fer-nos les disfresses i al final ens hem aplaudit molt. Us deixem els videos perquè ho pugueu veure.

Ens hem quedat a dormir a l’escola!

Aquesta nit ens hem quedat a dormir a l’escola. A les cinc hem fet una gimkana que ens ha deixat a tots la cara una mica blanca.
Després hem pujat al gimnàs perquè ha plogut una mica i llavors hem sopat a la classe de l’Arc de Sant Martí. Fins i tot hem tingut un pastís de xocolata per postres! Hem anat a dormir al gimnàs d’infantil. Quina experiència més nova per alguns!
L’endemà hem començat a celebrar la Festa Major i hem acomiadat alguns nens i nenes que deixaran de venir al Casal

Fem sucs

Avui hem anat a la plaça a veure quines fruites trobàvem. Ara a l’estiu n’hi ha moltes! Hem comprat préssecs, pinyes, taronges, llimones i síndria. Després quan hem arribat a l’escola les hem pelat i les hem tallat a trossets. Els hem passat per una màquina que es diu liquadora i han sortit uns sucs boníssims!

Som uns grans músics!


Ahir vam cantar cançons amb el Jordi. Després vam poder tocar l’acordió i tot! Era molt gros i el vam poder fer sonar molt fort i molt fluix i ens ho vam passar molt bé.