ELS NENS I NENES DEL CICLE INICIAL HAN ACONSEGUIT EL TRESOR!!

Finalment i després d’haver superat tot un seguit de proves d’Educació Física, els nens i nenes del Cicle Inicial han pogut aconseguir un fantàstic tresor!

I és que el tresor era, ni més ni menys, que poder fer una festa de jocs  d’aigua, amb tots els companys. Perquè tenir bons amics és un veritable tresor, oi?

Però tot va començar amb una gran sorpresa que ens vam trobar al teatre. Resulta que la fada Marantega, que els nens i nenes de Primer han conegut al llarg d’aquest any i la intrèpida exploradora Mariana Ponts, que és molt amiga dels nens i nenes de segon, van aparèixer sense que ningú s’ho esperés, per lliurar-los un diploma molt bonic, acreditant a cada nen haver superat les proves i haver arribat al tresor.

Després van començar els jocs que, potser per art de màgia, o per la feina feta de la Mariana Ponts, val a dir que estaven molt ben organitzats. La veritat és que l’Àlex els va donar un cop de mà i és clar, entre tots, van ser uns jocs divertits i molt refrescants perquè tots, tots, tenien l’aigua com a gran protagonista.

I d’aquesta manera tan especial, jugant amb els amics, els mestres i també amb els dos personatges tan entranyables que hem tingut durant tot el curs a classe, la fada i l’exploradora, hem acabat, per aquest curs, el projecte d’Educació Física.

FELICITATS A TOTS ELS ALUMNES PER HAVER GAUDIT DELS JOCS  AMB TANTA ALEGRIA I IL·LUSIÓ!!

I FELICITATS A TOTS ELS MESTRES PER LA SEVA COL·LABORACIÓ, EN ESPECIAL A L’ÀLEX I TAMBÉ A LA FADA I A L’EXPLORADORA, QUE ENS HO VAN FER PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ.

7 thoughts on “ELS NENS I NENES DEL CICLE INICIAL HAN ACONSEGUIT EL TRESOR!!

 1. izan

  Hola Anna

  L’hi he ensenyat a la meva mare el projecta dels dinosaures i tambe la obra de teatra li he dit el Snappy i li a agrada molt l´ obra tambe MOLTS PETONS Izan

 2. Nuria

  Hola Anna, a mi em va agradar molt l’obra. A la meva mare i ami ens va agradar molt la maqueta,el snappy i totas las feines que havien fet els nens . El pastis li va agradar molt a la meva mare i tambe las galetas, adeuu annaa adeuu.

 3. dani

  A el pare i a la mare li he ensenyat les fotos del proyecte i li han agradat molt i tambe li he ensenyat l´obra de teatre dels musics de bremen i del flautista d´hamelin
  PETONS A L´ANNA I A TOTA LA CLASSE

  M´ho he passat molt bé amb vosaltres i cada vegada us estimo més

 4. Iria

  Hola Anna soc la Iria, els pares i el germà l’han agradat molt l’expocisio i la canço. Han dit que era un treball molt treballat i molt bonic i l’ han agradat l’Snappyy i han quedat molt sorprenguts perque tots colaboraben molt a la canço i tu amb la guitarra i el video l’han agradat molt. La mare que ha ajudat la felicitem de part de tota la familia. Gracies per enseyar-me molt durant tot el curs. Molts petons de tota la familia Linares Apolo.

 5. Paula rodriguez gomez

  Hola Anna com estas y las fotos Qué as pública man agrada multitud I al teatral tan ve la aina ba ser mola maca pro antes al jose ma va gansa 2 pos de aigua jajajaj Qué trapera bueno un pato par tu la aina I Tota la clase de el explorador de el illa de el tresor deu te estimular maca

 6. ALVARO

  Hola Anna , ja he acabat els separadors i l’album del projecte.
  mho he pasat molt be aquest dos anys amb tu i tota la classe.
  las fotus i els vidios mhan agradat moltissim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà