EL SENYOR DELS CONTES

 

Qui és “El senyor dels contes”?

Doncs avui hem sabut que és així com anomenaven, ja fa molt temps, al Josep, el nostre col·laborador, que cada dimecres ens acompanya i ens ajuda a la biblioteca extraescolar.

I és que avui ha estat un dia molt important per a en Josep Bayo, ja que ha publicat el seu primer llibre de contes, que porta per títol, com no podia ser d’una altra manera, “El senyor dels contes”.

En Josep no ha tingut una vida gaire fàcil, ja que diverses malalties l’han posat a prova i malauradament l’han impossibilitat de fer algunes tasques i activitats. Però la vida és així i ell, amb la seva mirada sempre positiva davant les adversitats, ha aprofitat el temps per dedicar-se al que més li agrada fer, que és escriure. I d’aquesta manera, avui ha vist com es complia un dels seus grans somnis: veure publicat el seu primer llibre.

A la residència on s’està, lloc on ell diu que és “casa seva” -perquè s’hi sent a gust i estimat per tothom-, en companyia de tots els residents i també dels seus familiars i amics, ha presentat el seu llibre i ha rebut un merescut i emotiu homenatge.

Ell ha dedicat unes paraules plenes d’emoció i agraïment cap a les persones que sempre li han fet costat i ha manifestat la seva alegria per poder veure un llibre seu publicat.

La nostra alumna Camila de 6è curs, ha dit unes paraules en representació de l’escola, donant-li les gràcies per la seva col·laboració amb la nostra biblioteca i felicitant-lo per aquesta primera publicació.

 Com a anècdota cal esmentar que els cinc nebots d’en Josep, són tots exalumnes de la nostra escola i ha estat una veritable alegria retrobar-los i sentir-los expressar que tenen un record molt bonic del seu pas per Can Serrra.

Per acabar m’agradaria destacar les paraules que l’autor ha dit quan li han preguntat quin consell donaria a les persones que vulguin escriure.  Això és el que ha respost:

Per escriure només ens cal  estimar allò que escrivim”.

 

FELICITATS JOSEP!  DESITGEM QUE EL TEU LLIBRE ARRIBI A MOLTS LECTORS I QUE SEGUEIXIS SENT “EL SENYOR DELS CONTES” PER MOLTS I MOLTS I MOLTS ANYS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà