GUANYADORS I GUANYADORES DEL CONCURS DE LA BIBLIOTECA DEL PASSAT MES D’ABRIL

Ja tenim els guanyadors del concurs del passat mes d’abril. Aquest mes, amb Sant Jordi, colònies i sortides, hem anat endarrerits i hem trigat uns quants dies més a fer el sorteig. Però finalment… aquí el teniu!!

Després de seleccionar totes les respostes correctes, s’ha escollit per sorteig, una resposta per a cada pista, tal i com venim fent sempre.

Aquest mes… ha costat una mica i ningú va endevinar el personatge a la primera pista. Com que deia que era molt romàntic, molts de vosaltres vau pensar que es tractava de “Romeu”, el protagonista de la cèlebre obra de William Shakespeare… però no, no l’era pas!

A la segona pista però, uns quants nens i nenes ja vau endevinar-lo. Tot i això, com que ens  parlava d’una cambra de joguines… molts de vosaltres  vau pensar que es tractava d’ algun  personatge de Toy Story. Doncs tampoc!!

Finalment després de parlar-vos del follet negre i la seva maledicció, el viatge amb un vaixell de paper per una claveguera i finalment que va ser atiat al foc… els que sou més bons lectors, ja no en vau tenir cap dubte: es tractava de EL SOLDADET DE PLOM.

Aquest conte de Hans Christian Andersen, és molt bonic, emocionant i també una mica trist, sobretot pel seu final. Si no l’heu llegit encara, us el recomanem. Segur que agradarà, tant als més petits com als més grans!!

images[1]

EL GUANYADOR I LES GUANYADORES SÓN:

1a PISTA:   (NINGÚ VA ENDEVINAR-HO)

2a PISTA: JOANA BRAU de 4tB

3a PISTA: DANI de 6è A

4a PISTA: CARLA MARTÍN de 5è A

EL LLIURAMENT DE PREMIS SERÀ AQUEST DIMECRES DIA 13 DE MAIG, A LA BIBLIOTECA EXTRAESCOLAR A DOS QUARTS DE CINC. NO HI FALTEU, HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

I MOLTES FELICITATS ALS GUANYADORS I A TOTS ELS QUI HAN ENCERTAT AQUEST PERSONATGE!!

GRÀCIES A LA LECTURA PODEM CONÈIXER AQUESTS PERSONATGES I DESCOBRIR TOTES LES SEVES AVENTURES!

 

I COMENÇA EL DARRER CONCURS D’AQUEST CURS 2014-2015. NO US QUEDEU SENSE PARTICIPAR. ELS PREMIS SÓN FANTÀSTICS!!

QUI SERÀ EL PERSONATGE???  VINE A LA BIBLIOTECA I PARTICIPA!!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà