9 thoughts on “CAMINETS DE POESIA SANT JORDI 2015

 1. Lucía Fernàndez

  Bona tarda.
  Em va agradar molt fer aquesta activitat als carrers del meu barri i la poesia que vaig recitar. Va ser molt divertit.

 2. paula rodriguez Gómez

  Hola Anna em mirat el llibre de poesía i al papa asta am un mudado plural I la mamá plural a mi ma encantar a sigue molt dinastía jajajjajajjajajajajajja jo me e desmoldar un peto de totom
  Mmmmmmmuuuuuuuuuaaaaaaaaa.

 3. Naia Aubia Garcia

  A mi em va agradar molt decorar les pedretes que vam anar deixant i m’ho vaig passar molt bé fent el caminet de poesia. Quan el Dani i jo anàvem a dir el poema de ” l’aranyeta “, l’aranya que havíem trobat es va amagar en el 2 i no la vam tornar a veure.

 4. Noa

  Hola Anna soc la Noa als meus pares i a mi ens han agradat molt els caminets de poesia i m’agradaria fer-ho una altra vegada adeu exploradors i exploradores.

 5. Paula Lopez

  Hola Anna soc la Paula Lopez , em va agradar molt fer el caminet de poesia ,per que les pedres eren molt maques i tots els poemes eren molt bonics , el poema del gosset era molt bonic

 6. ANNA SANEGRE SORRIBAS Post author

  Molt bé “exploradors de paraules”!!
  A mi també em va agradar molt fer aquest caminet ple de poesia i escampar els bonics poemes per tot el barri! Ara, quan passem per algun dels llocs on vam recitar un poema, segur que la nostra mirada és molt diferent i el lloc ens recordarà per sempre, el poema que vam recitar.
  Gràcies a tota la classe per fer possible aquesta activitat tan bonica!!
  Anna (gran)

 7. Anna

  Anna!! A mi també em va agradar molt fer els caminets de poesia. Ho vau fer molt bé! Ara quan passo pels llocs on vam recitar els poemes, els veig d’una altra manera i recordo els poemes tan bonics!
  Felicitats a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà