ÀLBUM IL·LUSTRAT:”UN MÓN DE MARES FANTÀSTIQUES”

fantastica

AUTORA: Marta Gómez Mata
IL·LUSTRADORA: Carla Nazareth
EDITORIAL: Comanegra,Barcelona 2013

Aquest espectacular àlbum il·lustrat  ens mostra  27 mares famoses que ens parlen dels seus fills i filles . Ens obre un extens ventall d’història i ficció en què conflueixen una infinitat de virtuts i valors molt especials.

Trobem a la mare de Robin Hood, la de Tom Sawyer, la de Sherlock Holmes, la de Sancho Panza, la d’Einstein, Arquimedes i Madame Curie, la de Peter Pan, la del Aneguet  Lleig, la del Llop Ferotge, la mare de l’Ogre i la de King Kong, la de Scherezade, la de Txaikovski, la mare de Cleòpatra, la de Marco Polo… I així fins a 27 mares que ens acostaran un món d’aventures, cinema, contes, història, música, dansa… Totes aquestes mares van cuidar dels seus fills i filles. Totes van intentar que aprenguessin molt, i que fossin savis, feliços i forts. Totes, en definitiva, van ser una part fonamental en la seva vida.

Les il·lustracions de Carla Nazareth, dolces, expressives, impregnades de colors vius i embolicades en detalls característics dels personatges, ens acosten les històries de forma més directa. Text i imatge combinen a la perfecció i el format, més gran del normal, d’aquest àlbum il·lustrat.

Un àlbum molt especial que no us podeu perdre!!

Després de la lectura, els de 6è A  hem parlat de les  mares : com són, quin és el seu menjar preferit, quin és el seu color preferit, un somni,alguna anècdota, perquè s’enfaden……
De totes aquestes preguntes, algunes les sabíem contestar, però d’altres, o bé teníem dubtes,o bé les desconeixíem.
Hem decidit  investigar-ho i escriure una descripció . 
També hem pensat que seria bona idea regalar una poesia a la mare el dia de Sant Jordi.

Tornant de vacances de Setmana Santa, TINDREM MOLTA FEINA !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà