LES GUANYADORES I EL GUANYADOR DEL CONCURS DE LA BIBLIOTECA

Avui dimecres, a la biblioteca extraescolar s’ha dut a terme el lliurement de premis del concurs del mes de febrer.

La Zhixin de 1r B, l’Andrea de 5è B i el Pau de 2n A, han explicat com havien descobert la protagonista del llibre d’aquest més. Buscant a Internet, preguntant als pares, remenant llibres i, per suposat, seguint les quatre pistes… tot s’hi val!! 

La protagonista d’aquest mes és la petita i trapella Pipi Langstrum. Una protagonista transgressora i extravagant que, tot i tenir només 9 anys,  té més força que qualsevol home i no deixa indiferent a ningú amb la seva manera de viure tan lliure i sense cap mena de prejudici.

Un clàssic de l’autora Astrid Lindgren, que va inventar-se aquesta història tan fantasiosa, per explicar-li a la seva filla quan va estar malalta dels pulmons.

A la biblioteca podeu trobar dos exemplars d’aquest llibre, que ens ha cedit la biblioteca Esteve Paluzie, perquè pugueu fer-li una ullada. Si en llegiu algun fragment… segur que quedareu bocabadats!! Us hi atreviu?

Els premis han estat de primera: Un parell de bons llibres i alguna sorpresa més!!  I, a més, els guanyadors han rebut un fort aplaudiment i s’han deixat fotografiar, per tal que quedi constància de la seva perspicàcia i de ser uns bons coneixedors dels llibres.

Enhorabona a tots ells i també a tots els qui ens heu acompanyat en aquest acte.

Tornarem amb el següent concurs, després de Setmana Santa!

Recordeu que hi podeu participar tots i totes. I els més petits podeu demanar ajuda als pares, avis, tiets, germanets… i a tothom que sigui un bon lector!!

One thought on “LES GUANYADORES I EL GUANYADOR DEL CONCURS DE LA BIBLIOTECA

  1. Christian

    Uoooo!! Quan era petit, m’encantava la Pippi. Als meus pares no els hi feia gaire gràcia, ja que una vegada vaig voler imitar una de les trapelleries que feia… Per reis, vaig demanar un cavall i un mico, com ella!!! Quin serà el pròxim personatge???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà