PLÀNOLS I TASQUES COMPARTIDES

Aquí us deixem un petit recull de fotos de les nenes i els nens de segon realitzant diferents tasques com: interpretar el plànol de Barberà del Vallès i fer feines compartides del projecte de Brasil. 😀 

Esperem que us agradin!

3 thoughts on “PLÀNOLS I TASQUES COMPARTIDES

  1. Christian

    Segur que acabaran sent uns excel·lents guies turístics (a més d’uns extraordinaris barbarencs i barbarenques que estudien la seva ciutat)! De Barberà a Brasil, un viatge molt emocionant!

  2. Nolan y Layna

    Hola amics i amigues. M’agradaría saber lo que més us ha agradat descobrir del prijecte de Brasil. A mí m’agradat la selva amazónica plena d’animals i de acaricuares, quins àrbres més enormes. I a vosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà