ELS AVIS ENS CONTEN UN CONTE!

El passat dimecres dia 18 de febrer, vam poder escoltar uns contes molt especials. O millor dit, uns contes especials explicats per unes persones encara més especial: ELS AVIS!

Els avis en saben moltes d’històries i els néts se les escolten embadalits, en primer lloc perquè les històries, siguin com siguin, expliquin el que expliquin, sempre són fascinants, i en segon lloc , perquè si el qui les explica és algú tan estimat com l’avi, doncs encara les escoltem amb més ganes i amb més emoció.

I això és el que va passar dimecres a la biblioteca. Tant el Paco, l’avi del Nolan la Layna i la Leia; com l’Enrique, l’avi de la Maria; com el Josep, el nostre col·laborador de sempre i també la mare de l’Andreu i el Jaume, que en lloc dels avis que estan molt lluny, ens va explicar ella mateixa el conte preferit de l’Andreu, ens van saber transmetre tota l’emoció de la història, però sobretot ens van saber transmetre la tendresa i l’estimació que senten envers els seus néts.

 

Gràcies a tots per haver compartit les vostres històries i per haver fet possible que la biblioteca hagi esdevingut, una vegada més, un espai dinàmic i generador de bons hàbits envers la lectura.

One thought on “ELS AVIS ENS CONTEN UN CONTE!

  1. NOLAN I LAYNA

    Avis i mare d’Andreu i de’n Jaume tots els contes ens van agradar molt . Felicitats !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà