TALLER-CONFERÈNCIA A CÀRREC DE JORDI ALBA PER INAUGURAR LA SETMANA CULTURAL AL CICLE INICIAL

L’artista local Jordi Alba, conegut a la nostra ciutat, tant per la seva obra, com per ser professor a l’acadèmia d’art SINOPIA, va inaugurar la Setmana Cultural al Cicle Inicial, impartint una conferència-taller, amb la qual va introduir d’una manera clara i entenedora molts conceptes relacionats amb la pintura i que els nens i nenes desconeixien.

Com treballa el pintor, l’estudi del pintor, la diferència entre un museu i una galeria d’art, art figuratiu i art abstracte, són alguns dels temes que l’artista, amb imatges i fent participar els alumnes amb preguntes i respostes, va anar desgranant al llarg de dues hores.

Després de la xerrada general, el Jordi va acabar parlant de Paul Klee, que és el pintor que els nens i nenes de segon havien de treballar durant la setmana.

Després, com podreu veure en les imatges que vam enregistrar, ens va fer una demostració pictòrica de com devia anar creant la seva obra Paul Klee,  per acabar deixant que els nens i nenes pintessin també inspirats en l’obra d’aquest pintor.

Gràcies doncs al Jordi per haver-nos explicat tantes coses i per haver-nos motivat i animat a recrear l’obra de Paul Klee, aquest pintor que fins ara ens era força desconegut i que ara, després d’haver-lo estudiat, ens transmet molt més i la seva obra ens és molt més propera.

Esperem que el Jordi continuï treballant en el que tant li agrada i que algun dia pugui tornar a venir per ensenyar-nos més coses sobre aquest món tan fascinant que és el món de l’art.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà