ELGUANYADOR I LES GUANYADORES DEL CONCURS DE LA BIBLIOTECA DEL MES DE MAIG

Aquest darrer concurs ha estat sonat. Molts nens i nenes han hagut d’investigar, preguntar, buscar… fins a descobrir de quin protagonista es tractava.

Finalment bastants alumnes han esbrinat que es tractava de MOMO, el fantàstic personatge del llibre que duu el mateix títol i que és del gran escriptor Michael Ende.

Momo és un llibre excepcional, un llibre que una vegada l’has acabat, alguna cosa a dins teu ha canviat. Hi ha alguns llibres que, a més d’agradar-te, et fan canviar, et fan veure les coses de diferent manera o pensar en algunes coses que mai abans havies pensat… aquests són els grans llibres I Momo n’és un d’ells.

Així doncs si encara no l’heu llegit, aquest estiu podria ser un bon moment per fer-ho i si encara sou massa petits, feu que els pares us n’expliquin algun fragment… ja veureu com us agrada molt.

Fixeu-vos que el títol sencer de l’obra és “MOMO O LA CURIOSA HISTÒRIA DELS LLADRES DE TEMPS I DE LA NENA QUE VA TORNAR ALS HOMES EL TEMPS ROBAT”.

Ja veieu de què va el llibre, oi? Però no us penseu que això ja ho diu tot, perquè la història us sorprendrà a cada moment!

I després de fer el sorteig corresponent entre les respostes correctes, els guanyadors del mes de maig són:

1a pista  (Ningú no ho va endevinar)

2a pista: DAVID,  de 3r B

3a pista: Alba de 5è B

4a pista: Laura de 4t A

FELICITATS A TOTS!!