“CARGOL, I QUÈ FARÀS DINS D’UN IGLÚ?” D’EULÀLIA CANAL

Ja són molts els nens i nenes de l’escola que han llegit “Un cargol fabufantàstic” de l’Eulàlia Canal. I com que a molts, per no dir a tots, els ha agradat moltíssim aquest llibre, doncs us volem fer arribar el títol de la segona part,  perquè pugueu gaudir de més històries del nostre estimat cargolet.

“Cargol, i què faràs dins d’un iglú?” ens explica dues històries més d’aquest personatge tan entranyable , amb el qual ens sentim de vegades identificats, perquè les coses que  li passen, ens són molt properes i ens passen també a nosaltres…

Espero que aquest també us agradi molt. Podeu aprofitar per demanar-lo als reis!!

“Cargol, i què faràs dins d’un iglu?”

Autora: Eulàlia Canal

Il·lustradora: Carole Edet

Editorial: Barcanova (2012)

Col·lecció: Sopa de llibres

QUE TINGUEU BONA LECTURA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà