LA TORTUGA

LA IDEA DE FER AQUEST PROJECTE VA SER PER TREBALLAR UN ANIMAL QUE TENIEM MOLT PROPER I QUE ENS HA ESTAT ACOMPANYANT DURANT TOT AQUEST CURS.

PER COMPLETAR LA FEINA DUTA A LA CLASSE , AVIAT TAMBÉ TINDREU FOTOGRAFIES SOBRE TOT EL TREBALL FET, I ARA US MOSTREM UNS VÍDEOS QUE HEM VIST A CLASSE (Prement a les fotografies podreu reprouir els videos).

GORDI POSANT OUS                

LA GORKI POSANT OUS      

 UNA TORTUGUETA SORTINT DE L’OU 

 TORTUGUETA SORTINT DE L’OU       

 TORTUGUETES ACABADES DE NÈIXER

  

TORTUGA MENJANT UNA GRANOTA         

          

TORTUGA MENJANT UN PEIX

         

 TORTUGA MENJANT UNA SALXITXA

          

 TORTUGA MENJANT HERBA

  

TAMBÉ VAM VEURE UN CONTE LA LLEBRE I LA TORTUGA QUE ENS VA ENSENYAR QUE NO PER ANAR MÉS DEPRESSA ES FAN MILLOR LES COSES (clica el dibuix si vols veure el conte)

TAMBÉ US RECOMANO ALGUNA PÀGINA ON PODEU REALITZAR ALGUNES ACTIVITATS SOBRE LA TORTUGA, QUE NOSALTRES JA HEM ANAT TREBALLANT AL COLE.

www.edu365.cat/infantil/musica/index.htm

Dins d’aquesta pàgina web entrarem a l’apartat juguem amb la música on, si triem el número 1, podrem escoltar, cantar i treballar amb diferents cançons entre les que hi trobarem la cançó “La tortuga va endavant” i on podrem realitzar vàries activitats sobre les tortugues.

www.edu365.cat/infantil/poesia/bestial/01tortu.htm

En aquesta pàgina web trobareu la poesia que hem anat recitant a la classe i podreu realitzar alguna activitat més que us pugui interessar.

clic.xtec.net/db/act_ca.jsp?id=3119

Aquesta pàgina ens permetrà descarregar un paquet d’activitats anomenat “Treballem amb la closcaneta” i on hi trobarem molts encaixos sobre tortugues i el medi ambient.

VOLEU PINTAR UNA TORTUGA COM AQUESTES? DONCS CLIQUEU SOBRE LA TORTUGA QUE MÉS US AGRADI I A PINTAR

TORTUGA     44c946c0895e605adf32b319cbdb2f1a.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *