Pas a pas

Cada cop que veig aquestes petites llibretes digitals sobre els pupitres em sorprèn. Em sorprèn que lesportin quan ningú les hi ha demanat. Ben cert que als nanos els ha fet il·lusió! I prou traça que mostren en fer-la servir…

I mentre ells s’afanyen a descobrir com posar-hi música o reproduir un vídeo, o copiar un esquema de la pissarra, els professors ens movem entre les ganes que l’eina digital es demostri útil i les angúnies pròpies d’un primer viatge amb avió.
Pel meu cantó em vaig empapant d’allò que vaig trobant i s’em planteja útil. Avui us en deixo una altra petita mostra, tot al voltant d’aquestes llibretes blanques:

Pautes de manteniment

Treure el màxim profit de la pantalla

Les ones WiFi i la Salut

Com sempre, deixo els enllaços emmagatzemats al panell de l’esquerre.

Bona nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *