El 3B.Club+BUN.K : La Baronia, la Universitat i la Natura de Cabacés

El proper dia 22 de juny es presentarà el primer institut-escola de +3B de recursos culturals al voltant d’un parc natural i dins d’un context històric de la Baronia de Cabacés, és el 3B.Club+ BUN.k. A les persones assistents se’ls facilitarà un 3B.Tauler del castell i poble de Cabacés del BUN.k. Tot seguit una taula rodona al voltant dels oficis antics de baster, ferre i fuster.

El passat dia 01 de febrer es presentà dins del programa de la festa Major de sant Blai de Cabacés el primer 3B.Club de recursos culturals. Va ser amb una taula rodona al voltant de Cabacés, suma de persones i de projectes. Aquest era el segon , el primer fou el 3B.Club  dins d’una associació, el 3B.Club Ateneu de Tarragona (20-X-12).

L’institut-escola 3B.Club BUN.k té les finalitats següents:

Dins del marc de l’espai del parc natural serra de Montsant i dins del context històric de l’edat mitjana de la Baronia, es tractarà de practicar en família, sol/a o amb grups el +3B jocs cooperatius de la Dinàmica Mental Creativa. S’0organitzaran les activitats següents:

Institut d’estudis i de formació permanent al voltant dels tres temes clau:

Baronia, Universitat i Natura.

Una immersió a l’edat mitjana: Baronia i Universitat com a exercici cooperatiu de cultura saludable en contacte amb la Natura.

 

Escola del 3B.Club. Organització de jugades, partides i partits de +3B. Organització de mostres de produccions creatives cooperatives de recursos i materials al voltant de la pràctica del +3B. Tallers per a pares i mares. Tallers per a famílies.

Per a visites d’un dia, excursions d’un dia i de cap de setmana. Visites, excursions i estades estivals i nadalenques.

Foto de sota. Trobada d’escriptors i escriptora de Cabacés. Dia 20 d’abril al Cafè.