A partir de la festa Major de Sant Blai, ja es podrà jugar al 3BiN+Ka.-

Jugar a la Baronia i a la Natura amb el 003B+ADN.

S’ha fet a la Directora General de la UNESCO lliurar presencialment el 003B+ADN el proper mes de juliol a la seu de la UNESCO a París. Hem sol.licitat una sala d’actes a la UNESCO per a explicar les Persones que hi anem aquest projecte cultural, científic i educatiu. Hem rebut el suport moral de la Fundació Nelson Mandela i sol.licitarem la sala a poder ser pel dijous dia 18 de juliol, el dia que va neixer Nelson Mandela, Nobel de la Pau el 18-juliol de 1918. Aquest dia si arriba Mandela complirà 95 anys.

Quan arribem a la UNESCO i a la recepció serà també el Dia de Mandela.

A més el proper dia 05 de gener els Reïs d’Orient obriran mentalment la Campanya CATALUNYA, RICA I PLENA DE PERSONES I DE PROJECTES.

On tothom que no pugui venir físicament a París podrà signar la delegació moral: JO TAMBÉ SOC CIUTADÀ/CIUTADANA, SOC PERSONA  I TINC UN PROJECTE.-

El podran signar fins i tot els infants junt amb els seus pares i/o mares.

Més informació sobre el BiN+Ka

http://blocs.xtec.cat/3bin/

A mi com a molts em va passar vaig fer Kabacejar i em vaig quedar. ( En el record del professor , pintor solidari que estimava els infants Miquel o Miguel Montagud Borja)

Per jugar al 3B cal sol.licitar-lo  prèviament i concertar una visita guiada a:

info@cooperis.cat

El bloc de l’Ajuntament de Cabacés és:

http://www.cabaces.org/?m=portadat

El nostre bloc de l’associació Ceradai 003B i de les persones, professionals i entitats cooperants  www.cooperis.cat

Més informació sobre la UNESCO, Nacions Unides i valors universals en els Drets Humans, mira Pau Acció per la Terra, pel Món i pel nostre Futur http://blocs.xtec.cat/patmf/ (Del Pla d’Acció Tutorial d’un institut qualsevol de Catalunya).-