Avui inicia l’exposició.-

Foto: Moment de la inauguració de l’exposició ALL

Avui inicia l’exposició ALL de Cabacés, una exposició ALL  (Artesania, Llibres Locals) és una exposició de productes artesans elaborats per la gent del poble i dels llibres dels quals en són autors/es fills/es de Cabacés.

L’exposició consta de treballs de les dones: Quiteria Masip, Montserrat Badal, Àngeles Mateo, Margarita Ferraté i Mercé Crivillè. Afegint-se més tard Dolors Ferré, la Dolores Vilalta per Carme Prats i Carme Masip

I llibres de Pere Sans, Agustí Masip, Carles Prats, Joan llecha i Fe Ferré.

L’exposició durarà fins el dia 28 d’agost dia de la cloenda. Vist l’èxit avui dia 28 s’ajornarà pel mes de setembre.

CERADAI tenia organitzada la xerrada del dia 26 d’agost a les 10 de la nit a la sala del cinema, sobre Teresa de Calcuta. Primer es parlarà sobre persones d’esglèsia en relació amb CERADAI i tot seguit la Parròquia projectarà la pel.licula sobre la Mare Teresa de Calcuta en motiu avui és el 101 aniversari del seu naixement. Degut al partit del Barça i la festa a la pista s’ajorna pel mes de setembre

I també el dia 28 a les sis de la tarda de la nit està proposada la xerrada a la fresca sobre salut, per la metgessa Na Fe Ferré Ferraté, a la sala adjunta a la del cinema.

D’aquesta manera es clourà les activitats del 25 aniversari d’estiu de CERADAI a Cabacés.

Fotos. Clica  https://picasaweb.google.com/ferrancrea/ExpoALL