Cabac* estiu 2011 PROGRAMA

“””Oci ALL i OLI Baronia natural.

Programa d’ Estiu de Cabacés

ALL: Art Llibres Locals    OLI: Oralitat Lectura Interactiva     Escacs         Taules Rodones

El dia 31 de juliol a Cabacés presentarem la convocatòria de l’exposició de produccions d’art i de llibres d’autors de fills del poble, residents o estiuencs. Aquesta exposició ALL (Art Literatura Local)  durarà del dia 07 fins el dia 28 d’agost, dins de la qual es podrà veure i tastar la pluralitat de produccions. El dia 07 com el dia 28 tindrem a dos quarts d’una la presència d’autors dels llibres i de les obres d’arts per a escoltar les seves breus exposicions orals com acreadors i fer preguntes per part dels visitants del Museu.

El dia 01 d’agost també a Cabacés iniciarem el X campionat d’escacs local i el dia 05 d’agost en OLI (Oralitat Lectura Interactiva) el Dr. Josep Cid i Sans ens delectarà oralment sobre “els trucs de la medicina” a la sala del Cafè a la tarda. També ens visitarà Tatirev Montsant Pelacanyes, l’infant digital que visita el planeta terra i també la nostra comarca i el nostre poble.

Entre els dies 01 i 07 d’agost es faran entrevistes públiques a diversos veïns del poble. Les quals junt amb la resta del programa d’estiu es gravaran i s’emetran dins del programa mensual de ràdio Falset en la secció “””ALL i OLI del Priorat)))… pel proper 15 d’octubre “””prioremPRIORAT)))… que dirigeix i presenta en Josep Maria Ferran i Torrent (Ferran 3)

Més informació: http://blocs.xtec.cat/museudecabaces