J.M. FERRAN escriurà CABACÉS 2022.-

El promotor cultural J.M. Ferran al final avui ha manifestat que en aquest mes d’agost escriurà Cabacés 2022, un relat basat en l’argument d’uns avis i unes àvies expliquen a les seves netes i netes un conte sobre la història del poble de Cabacés, degut una apagada de la llum, en una nit de tormenta. Morts d’avorriment els avis contaran als seus pupils, en un conte, la història de Cabacés que en el 2008, es van dur una sèrie d’activitats recuperadores de la memòria viva del poble. Serà un viatge fins a l’època de la Baronia, per retornar al segle XX, fins a descobrir que el 2022 malgrat la ciència ha avançat molt, encara ens falta humanisme, que la Baronia ens fa recapacitar.

El guió “Cabacés 2022” podrà adaptar-se a monòleg, a un sistema representacional d’imatges o estampes i al teatre.

D’aquesta manera J.M. Ferran tancarà la ferida oberta ja des de 2004, quan va ser premiat pel Perú en honor a la causa, el dia de sant Jaume d’aquest any va manifestar recuperar la història des de l’escena teatral i cultural.

Deixa un comentari