Hem de creure tot el què diuen els medis?

U2 s’acomiada de Barcelona amb l’anunci que hi tornaran per gravar el proper videoclip

bono-barca

Punt final als concerts que la banda irlandesa ha ofert a Barcelona, amb declaració d’amor inclosa. El cantant dels U2, Bono, va dir durant l’actuació que està “enamorat” de Barcelona, “molt més que els Coldplay o Bruce Springsteen”, va dir en broma, i va anunciar davant dels milers de fans que el proper videoclip de la banda serà amb les imatges del concert al Camp Nou. Bono, a més, va voler agrair la “paciència” dels veïns del barri per haver de suportar tots els assajos de la banda durant aquests dies.

Per cert, que el Camp Nou no es va omplir en el segon concert, i molts fans no es van esperar que s’acabés l’actuació per marxar, ja que temien un embús monumental. I ni així van evitar les cues. Un panorama pitjor es van trobar els que es van quedar fins al final de l’espectacle, que van patir fins a l’últim moment per trobar transport. Tot i que en aquest cas no era un partit del Barça, la gent del Camp Nou sembla tenir tendència a marxar abans d’hora “per si de cas”.

Font: 3cat24.cat

Ara bé, atenció!!! Jo també vaig ser al concert, i com molt bé ressenya un altre espectador, això no va ser del tot així: |

  • Ivan
  • 03/07/2009 09:28:57

Com es pot donar una informació així? Jo ahir hi vaig ser al Camp Nou i estava ple a vessar, no n’hi havia pas de llocs lliures. I gent que va marxar abans d’hora??? Devia marxar abans d’hora l’informador que no va entendre que U2 no van dir que tornarien a Barcelona a gravar un videoclip, sinó que van tocar la penúltima cançó (que per cert ja havien tocat abans durant el concert amb una versió diferent) per enregistrar-la per fer un videoclip. Definir el concert d’ahir amb paraules que no facin referència a èxit rotund vol dir que o no s’hi va ser, o que no s’entèn el què és un cncert d’U2. Si no els hi agrada U2 no els vagin a veure i no informin, però si ho fan, facin-ho si us plau.

La Nasa i el Japó elaboren el mapa terrestre més precís aconseguit fins ara

La Nasa i el Japó han estat els encarregats d’elaborar el mapa de la Terra més precís de la història. Per dissenyar-lo, han necessitat 1,3 milions d’imatges captades des del satèl·lit Terra. El mapa cobreix el 99% de la superfície terrestre i cada punt de mesurament d’altitud és de trenta metres de separació. Algunes imatges del mapa es poden consultar a internet i són d’accés gratuït. L’obra serà de gran utilitat per lluitar, per exemple, contra els incendis.

Font: 3cat24.cat

mapamundi

Hola a tothom

1,2,3, provant…

Com prova això?
Ja veieu, m’he decidit per començar entrar en aquesta història dels blocs. Seré el gestionador que en diuen, però la idea és que tots vosaltres hi aneu penjant coses que us semblin interessants, relacionades amb la història, ho haguem o no fet a classe.

Més endavant ja anirem completant més en bloc, ja veureu com és molt fàcil fer-hi comentaris a cada article que publiqueu, ja que no us heu de registrar, ara bé, res de pseudònims ehh. Pot ser una bona experiència, a veure com funciona…

Bernat Tort