One thought on “ENVIEM UNA CARTA A L’ARCEN

 1. ARCEN

  HOLA NENS I NENES DE P4,

  SÓC L’ARCEN I US VOLIA DIR QUE HE ESTAT LLEGINT I OBSERVANT LES FOTOS DEL BLOC DE LA VOSTRA CLASSE I M’HA AGRADAT MOLT. VEIG QUE JA SABEU ESCRIURE MOLT BÉ A L’ORDINADOR I QUE FEU UNES FOTOS MOLT “XULES”! TAMBÉ HE VIST QUE VAREU TENIR MOLTA FEINA PER ENVIAR-ME LA CARTA QUE TANT ENS VA AGRADAR A MI I A EN POL!
  UN DIA D’AQUESTS VINDREM A L’ESCOLA COM US VAIG DIR, EL QUE PASSA ÉS QUE ESPERAREM UNA MICA A QUE NO FACI TANTA FRED, D’ACORD? PERÒ TRANQUILS PERQUÈ TANT EN POL COM JO TENIM MOLTES GANES DE VENIR!
  FA DIES QUE PENSO AMB VOSALTRES I EM PREGUNTO COM US VA EL PROJECTE DELS TAURONS? ELS ESPAIS DE LA CLASSE? I TOT PLEGAT?
  BÉ,EM DESPEDEIXO AMB UN PETÓ ENORME I UNA FORTA ABRAÇADA PER TOTS I CADASCÚ DE VOSALTRES!

  ARCEN

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà