PELS PARES I EDUCADORS

Podem trobar molts llocs ons ens podrem informar sobre normes bàsiques per l’educació dels nostres fills i filles en l’ús d’Internet.

Coneguem espais segurs amb normes d’ús i controladors: Edu365 i El Club Super 3. Ambdós espais tenen moderadors als xats que fan que els nens i les nenes naveguin amb seguretat i amb control. També és segur navegar per les webs de les escoles.

Podem trobar recomanacions sobre seguretat a internet a l’Edu365.

No només dóna consells sino que també dóna eines per a controlar la navegació per Internet. La red y Tu.

Capitán Net, una pàgina del Ministerio de Ciencia y Tecnologia.

i-Confiable se basa en la participación colaborativa entre usuarios registrados que envían i-Confis relacionados con el uso seguro y confiable de la tecnología y que los demás usuarios (registrados o no) pueden votar.

i-Confiable és un projecte que té per finalitat millorar les competències digital de la comunitat educadora i la cohesió social a partir d’un conjunt d’accions que conflueixen en la creació i dinamització d’una xarxa de promoció de webs educatives confiables.

Internet pels nens: Com enfocar l’ús d’internet pels nens.

Un blog que parla de la Competència TIC.

LaCaixa també fa les seves recomanacions.

El Departament d’Educació de la Generalitat també fa les seves.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha fet el Llibre Blanc de la seguretat a internet.

Espai de reunió per a pares i professorat per a resoldre situacions conflictives en la navegació per Internet
Ciberfamilias

cesicat

Centre de Seguretat de la Información de Catalunya, és un ens que treballa per garantir la seguretat de la ciutadania, les empreses i les administracions públiques en l’àmbit de la informació.

Internet sin acoso, amb consells davant la rebuda de missatges incòmodes.

Navegar amb seguretat. Espai amb informacions i estratègies útils vers l’ús que els infants i els jovesfan de les tecnologies, especialment d’Internet

Inteco. Observatorio de la seguridad de la información.Estudi sobre hàbits en l’ús de les TIC per a nens i nenes i adoslecents.

apdcat. Agència Catalana de Protecció de Dades. Entitat que té l’encàrrec del Parlament de Catalunya de vetllar per la privacitat de les dades i l’ús que se’n fa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *