El meu primer bloc

He pensat que em serviria tenir un bloc per anar ord4enant els diferents recursos, activitats i/o webs i coses interessants que vaig trobant i posant en pràctica. Des que vaig començar a conèixer una altra manera de fer matemàtiques, molt diferents i més atractives de com me les van ensenyar a mi, em torno boja cada vegada que navego per la xarxa!!!

 

 

Em servirà tant per poder consultar-ho sempre sigui on sigui, sense necessitat de tenir el disc dur aprop, però també per poder aplicar amb els alumnes quan calgui. I com no per fer-ho extensiu a tothom qui ho vulgui utilitzar o consultar 😉

Per això m’agradaria que em fèssiu comentaris del que ja coneixeu i puc millorar o del que us sembla el que hi veieu.

Ja fa temps que em ronda pel cap, i crec que ja he trobat la manera d’estructurar-lo. Però està en construcció!!

Moltes gràcies per passar per aquí!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *