CM-CS 2-5 de Desembre

Dilluns.

Comença l’Advent i podem llegir i comentar aquest conte.

LA LLEGENDA DE L’ARBRE DE NADAL

Era la Nit de Nadal. Havia nevat durant tot el dia, però cap al tard havia parat de nevar i el cel estava ple d’estrelles. Un llenyataire tornava a casa seva travessant el bosc. Se li havia fet tard i encara era al bosc, quan es va fer de nit. L’home es va deturar una estona per reposar i quan va aixecar els ulls va veure que a davant seu hi havia un petit avet que s’alçava cap al cel. Semblava com si a les seves branques hi hagués milers d’estrelletes, com si fos cobert de fis de plata.

El llenyataire va quedar bocabadat davant d’aquella meravellosa escena. Va decidir tallar l’avet i emportar-se’l a casa seva, on l’esperaven la seva dona i els seus dos fillets. Com si fos un miracle, les estrelletes s’havien quedat enganxades a les branques de l’arbre. La casa del llenyataire va estar il•luminada pel petit avet estrellat durant tota la Nit de Nadal.

Aurora Díaz-Plaja, a L’hivern

Amb el nostre cor ple de llum assenyalarem el camí cap el Nadal.

Dimarts:

Podem observar aquesta estrella , com ens pot il.luminar i acompanyar en una nit d’hivern .

També podem recordar el senyal que portar als savis d’orient fins a Betlem a conèixer  Jesús.

 

Dimecres:

Avui escoltem la” Cançó  de l’estrella”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hE5ysepV5FU[/youtube]

Dijous:

Avui un agraiment.

Volem donar gràcies Senyor per tot el que tenim. La família, l’escola, els llibres, els companys, els aliments, l’aigua, el sol, la pluja…..i tot el que ni tant sols recordem però que ens ajuda a esta contents i bé.

Gràcies Senyor.

 

 

Aquest article ha estat publicat en CM/CS - Des. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.