Amb ulls de nena i nen!!!

Amb ulls de nena i nen.

A infantil és molt important fomentar l’autonomia dels infants, elles i ells han d’aprendre a fer, experimentar, a tocar, explorar,a equivocar-se i tornar a provar…

Podem ajudar-los fomentant part de la seva autonomia i creativitat a travès d’equipaments digitals com la tauleta, la cámara de fotogràfiques….

A través d’un eina tant senzilla com la tablet i l’aplicació que té per fer fotografies podem copsar el mon des dels ulls dels nostres infants, veure com veuen el mon i que ñés més important per ells..

Des de les eines digitals podem fomentar l’aprenentatge de les tres àrees com descoberta d’un mateix i els altres (autonomia) descoberta de  l’entorn (creativitat, observació de l’entorn) i la comunicació i llenguatge  (entenen el llenguatge digital com un llenguatge més per comunicar-nos)

A la nostra aula estem treballant el projecte de la Natura i una eina a utilitzar són les tauletes per fer fotografies als animals i plantes que trobem al nostra entorn, per desprès intentar descobrir el nom a través de eines com el buscador de google.

La descoberta més recent és el nom d’una papallona que havien trobat al pati, i s’ha fet la descoberta que és nocturna.  Per tota la classe ha estat un treball molt motivador i engrescador, des de la realització de la foto fins la descoberta del nom i que menjava i per a que servia al nostre entorn. Són nenes i nens de P5.

imatge extreta de :http://imagina-lij.blogspot.com/2009/09/frato-40-anys-amb-ulls-dinfant.html