5 thoughts on “Classe dels Pinetells!! Atenció, cançó amb anglès amb lletra!!

 1. Anna Garrido

  Hola Ramon, soc la mare de la Georgina de 3r. no sabem on trovar les cançons de santa Cecilia i les de Nadal d’aquest any per poder anar practicant, nomes en vist la d’angles que ja l’està practicant.
  Ja ens diràs alguna cosa. Gràcies.

 2. RAMON RUIZ PERICAS Post author

  Hola! He tingut algunes dificultats per penjar la resta de cançons, però ara acabo de penjar la de Santa Cecilia, la Familia Adams! A veure si tinc més sort amb la cançó de Nadal. Moltes gràcies per comentar i a seguir practicant. Els hi surt molt bé, ja penjarem fotos el 22 de Novembre.

 3. albacaballerorodriguez

  HOLA RAMON AVUI HE VIST LA CANSO I ME HA AGRADAT MOLT I ES PERU QUE MAGRADE MES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *