7 thoughts on “El dret a sobreviure

  1. RAMON RUIZ PERICAS Post author

    Una cançó que parla del respecte que se li ha de tenir a tota la natura en general, plantes, animals, oceans… es molt maca, no patiu, aquí la podreu escoltar sempre i l’aprendrem!

  2. RAMON RUIZ PERICAS Post author

    Hola!! Aquesta cançó la cantarem per la setmana cultural ja que té molt a veure amb el tema: “El Montseny” natura viva que tenim aquí al costat. Hem de respectar tot el que la natura ens dona, animals, plantes, oceans, boscos… Espero que ens emocionem tots al cantar-la.

  3. RAMON RUIZ PERICAS Post author

    Hola Andrea! A més que és una cançó molt maca, també la lletra és molt important, no hem d’oblidar mai el respecte que hem de tenir amb el nostre entorn. M’alegro molt que us agradi, sempre intento triar la cançó més adient per cada celebració, merci!! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *