Anunci de seguretat.

Permeteu-me aquesta llibertat. Això és un anunci sobre seguretat al cotxe, no es veuen accidents, no hi ha sang, ni és desagradable, però realment transmet el que vol que fem. I també fixeu-se amb la música, com es correspon amb les imatges, després de veure’l uns quants cops te n’adones de lo ben fet que està. A mi em va agradar molt i com és un anunci que no ha sortit aquí per la tele, he volgut transmetre’l a vosaltres, ja que en una escola sempre es tracta d’educar i de recordar. Va dirigit a tothom, però especialment als pares. Espero que us agradi. Anunci de seguretat.

One thought on “Anunci de seguretat.

  1. mercè

    He vist l’anunci i m’agradat molt. Transmet molt amb un anunci bonic, avui dia no n’estem acostmats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *