La Flauta

Després de dedicar el segon trimestre a la Sardana, hem iniciat el tercer trimestre amb moltes ganes de tornar a tocar la flauta. A la primera sessió de música vam refrescar la memòria sobre algunes de les coses bàsiqques que s’han de tenir en compte alhora de tocar la flauta. Com ja us vaig explicant sempre, les coses no surten mai a la primera, però si ens hi esforcem i treballem podem arribar a tocar cançons molt divertides i que us agradin. Per exemple: tots coneixeu el famós tema de Michel Teló: Ai se eu te pego!!! Doncs mireu aquest video i veureu que amb la flauta fan la melodia principal de la cançó!
Ja em direu si us ha agradat!
Ai se eu te pego

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *