HEM PARTICIPAT EN UNA CURSA D’ORIENTACIÓ!!!

Hola, famílies!

Avui hem visitat la zona de l’Anella Olímpica, a Montjuïc, per participar en una CURSA D’ORIENTACIÓ organitzada pel PAE (Programa d’Activitats Escolars). Hi havia diverses escoles i, mentre esperàvem el nostre torn, hem pogut jugar per les zones verdes del voltant i dinar una mica més d’hora de l’habitual.

Els vostres fills i filles han realitzat la cursa distribuïts en grups de 3 (alguns de 4) i, en arribar a la meta, els hi han dit si havien complimentat  correctament, o no, el seu recorregut i quant temps hi havien trigat.

Sort que hem gaudit d’un molt bon dia, tot i que hem passat una mica de calor!

Us deixem unes imatges de com ha anat la jornada d’avui!

3r – CURSA D’ORIENTACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *