HEM FET UN TALLER D’ANIMALS INVERTEBRATS!!!

Hola, famílies!

Ahir va venir a les aules de 3r una representant d’EDULIS, per fer un TALLER D’ANIMALS INVERTEBRATS.

EDULIS és una associació dedicada a l’educació ambiental, que té com a  objectiu fomentar el coneixement del medi ambient i la natura, fent especial èmfasi en promoure valors actitudinals de respecte envers el món que ens envolta.

Els vostres fills i filles han pogut veure i tocar animals invertebrats, tot descobrint sensacions inesperades. Han pogut experimentar amb insectes pal, paneroles, milpeus gegants, cargols gegants, aranyes (taràntules), escorpins, … En definitiva, han pogut conèixer aquest grup d’animals d’una manera pràctica i lúdica.

Podreu comprovar que els alumnes de 3r no tenen manies a l’hora de manipular aquests animalons!

3r- TALLER D’ANIMALS INVERTEBRATS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *