HEM JUGAT A GOALBALL!!!

Hola, famílies!

Aprofitant que estem treballant ELS 5 SENTITS, a Coneixement del Medi, hem volgut posar els nostres alumnes en la situació de comprovar la dificultat que suposaria perdre el sentit de la vista per desenvolupar la pròpia activitat quotidiana.

El GOALBALL és l’únic esport paralímpic creat per a cecs i deficients visuals. Consisteix en l’enfrontament de 2 equips, de 3 jugadors cada un, intentant fer gol a la porteria contrària, tot llançant una pilota amb la mà. La pilota ha d’anar arran de terra i està especialment dissenyada per a aquest esport. És de cautxú i porta dos picarols al seu interior que permeten als jugadors determinar la seva posició i proximitat.

Cada classe de 3r s’ha dividit en 4 grups i, mentre un dels equips jugava a GOALBALL, amb antifaços als ulls, els altres 3 practicaven d’altres jocs també amb els ulls tapats: el joc del mocador, bitlles (amb conus, en comptes de bitlles) i el reconeixement d’un company tot palpant. Tots els grups han passat per totes les activitats.

Esperem que us agradin les imatges que us deixem a continuació!

3r – GOALBALL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *